Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

11.55

System: Eget

Av

✏️Clara Bettina Behrmann
✏️Sabine Behrmann

Beskrivning

Et historisk live-rollespils-scenarie fra det franske hof.

Paris, august 1572. Stemningen i det meste af byen og i slottet, Louvre, er løssluppen: Kongen af Navarra er lige blevet gift med den franske konges søster, så nu er der endeligt fred mellem de stridende protestanter og katolikker.

For nogle er dette afslutningen på en lang og blodig borgerkrig. For andre er det muligheden for at smede flere rænker: Englands dronning Elisabeth vil helst se Frankrig opløst i indre splid, det samme gælder for kongen af Spanien og Inkvisitionen. Desuden er der altid nogle, som ikke er tilfredse med et lunkent kompromis.

Alle har de sendt deres repræsentanter til hoffet. Alle venter de som gribbe på, at der igen skal opstå splid i selveste kongehuset, mens de tidligere stridende parter ved hoffet ligger i hinandens arme i en nyvundet følelse af forbrødring.

Men der er nogle, der er helt på det rene med, at klokken er fem minutter i tolv…

Kostumer: Det er ikke en nødvendighed at klæde sig ud som i den franske renæssance, pænt rollespilstøj uden store våben og uden magisk tingeltangel er tilstrækkeligt. Ved man på forhånd, at man vil spille protestant, er det bedst at vælge nogle “kedelige” farver, såsom brun og grå.

Og: det skal siges, at dette ikke er noget replay af de faktiske hændelser, men blot et scenarie, der er baseret på de historiske facts!

Spelat på

Viking-Con 19 (2000)


Skicka in rättelser om den här sidan