Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Den Sorte Ridder

(aka: Mørkets Ridder)

System: Pendragon
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Lars Kaos Andresen

Ladda ned

Word Scenariet (0,1 MB)
Word Handouts (0,1 MB)
Word Navneskilte (0,1 MB)
Word Spilpersoner (0,1 MB)

Beskrivning

I det herrens år 516 var der krig i England, som der har været så mange gange før og så mange gange siden. Den gode ridder Sir Aeddan af Allington deltog i denne krig, og han kæmpede bravt mod sakserne. Ikke langt fra Sir Aeddans herresæde boede den saksiske Ridder Coenwulf i en erobret borg. Denne borg var meget sværd indtagelig, men Sir Aeddan kendte en hemmelig gang ind i borgen. Denne borgs navn var Ulfingburrough.

Sir Aeddan vendte sig mod hertugen af Silchester og tilbød at gøre det af med Ridder Coenwulf til gengæld for at blive gjort til Jarl. Nu forholdt det sig sådan, at Coenwulf og hans borg var grundlaget for saksernes plyndring af denne del af England, så Hertugen gav det løfte til Sir Aeddan, at gøre ham til Jarl, hvis han udslettede Coenwulf.

Sammen med 15 af hans slægtninge og frænder sneg Aeddan sig ind i fjendens borg. I nattens mulm og mørke begyndte de at slagte de sovende riddere og krigere, men på grund af det forrædderiske mørke, opdagede de for sent, at de også var igang med at slå de tilfangetagede englændere på borgen ihjel. Den familie som havde boet på slottet.

Aeddan beordrede sine mænd til at slå alt og alle ihjel, så ingen ville høre om deres skrækkelige dåd. Mangen et barn og kvinde fandt døden den nat.

Til Hertugen fortalte han at alle beboere var slået ihjel af sakserne, og at han og hans frænder havde nedkæmpet alle saksere.

Krigen vendte, Hertugen og Aeddan sejrede, og Aeddan fik sin belønning og blev Jarl af Salisbury. Det er dog ikke kun gået godt for Aeddans slægt, for han er den sidste overlevende af de 16 riddere som var med den skæbnesvangre nat.

Men ikke alle på borgen døde. En kvinde og hendes drengebarn overlevede både hærgende riddere og nedbrændingen af borgen. Hun søgte ud i skoven, hvor hun fandt sig en hytte. Her trænede hun sin søn i troldomskunstner og ridderkunsten. Hun lærte ham også at hade den forrædderiske Allington slægt.

Nu, mange år efter, er denne dreng blevet ridder, og han iværksætter sin plan. Han begærer hævn, han hader sakserne og han hader Allington endnu mere.

Spelat på

UnConventional (1996)


Skicka in rättelser om den här sidan