Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English
Logga in:
Välj språk:

daennbsv

Sønner og døtre

Omslag till Sønner og døtre

System: Systemløst
Genre: Drama, Projekt R'lyeh
Deltagare: 1 GM, 5 players

Av

✏️Jonas Arboe Harild
📰Frederik Berg

Ladda ned

PDF Scenariet (0,8 MB)
PDF Handouts (0,8 MB)

Beskrivning

Min bedstefar var så uheldig at have sin egen osteforretning, og derfor var han en kapitalistisk udsuger. Han røg i arbejdslejr, og efter 15 lange år blev han løsladt. Dagen efter hjemkomsten tømte han en flaske vodka på et værtshus, og i den efterfølgende brandert gik han ind i en forkert lejlighed og lagde sig til at sove. Ejerinden af lejligheden blev ikke sur. Nej, slet ikke, hun var en yngre enke, og der gik ikke lang tid, før hun var gravid.

Min bedstefars historie tænkte jeg tit på, mens jeg arbejdede i døgndrift for at få nødhjælpen til krigen sydpå sendt ordentligt af sted. En enkelt dag tog jeg tidligt fri og gik en tur nede ved floden. Ved flodbredden kom hun gående mig i møde, og hun og jeg var de eneste mennesker i området. Hun havde også besluttet at holde tidligt fri og gå en tur denne dag. Hun smilede så fantastisk, og smilet indledte et år fuld af passion, kærlighed, raseri og jalousi.

Sjovt, som tilfældigheder udgør det meste af vores liv.

Scenariet foregår i nutidens Rusland. Det er et alvorligt scenarie, som udgøres af tre noveller, der hænger sammen i en hovedhistorie.

Spelat på

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Priser

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Nominated, Bedste Scenarie

Trivia

Länkar

Scenariet til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=64Skicka in rättelser om den här sidan