Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Tempo

Omslag till Tempo

System: Fusion
Genre: Action, Efterforskning
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Peter Brodersen
✏️Mike Ditlevsen

Ladda ned

PDF Scenariet (2,9 MB)
Zip Effekter (4,4 MB)

Beskrivning

4 timer tilbage ...

Christian tager sig for tredje gang til hovedet, og kigger på sin lige så stressede kollega: "Du ved godt, at vi rent faktisk ligger inde med DNA-materiale, fingeraftryk, tandmærker og e-mail-adresse på stodderen, ikke?". Michael kigger hurtigt tilbage, nikker, og retter så tydeligt opmærksomheden tilbage på den voksende bunke af papirer, udprintninger og krøllede kvitteringer.

3 timer tilbage ...

Kirk Detekt er ét af de få firmaer, der er kommet godt ud af udvandingen af detektivbureauer i Byen. Her er der ingen, der leger De Små Detektiver. I stedet opfører firmaet sig, på godt og ondt, professionelt. Ivan Kirk har fundet en balance mellem hvad, der på den ene side er håndgribelige opgaver i byen, og på den anden side er godt betalt konsulentarbejde for firmaer. De ansatte er i stand til at tage ansvar og arbejde fremadrettet - og på den måde finder alle sig godt til rette, på trods af de stressende arbejdstider.

2 timer tilbage ...

Koncentrationen bliver brudt, da Christian endnu en gang understreger sin pointe: "Du ved også godt, at om kort tid er det hele lige meget? Eller... det er lige meget allerede nu. Vi kan ikke bruge det til noget." Michael retter blikket irriteret tilbage, og begynder så at afspore Christians tydelige selvsving: "Rikard er i øjeblikket ved at åbne en branddør på diskotek Zanzibar, og Jørn har om tredive sekunder brug for nogen til at dirigere ham. AV-kanal 5, sørg for at koordinere med Rikard. Mind mig også om, at hans pocketcam skal have skiftet belægning; det kører ikke optimalt i fugtige miljøer."

1 time tilbage ...

"Tempo" er et spil i Fusions univers. Deadline nærmer sig med efterforskning, røde tråde, rationalisering, sund fornuft og hurtige beslutninger.

Spelat på

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)
Orf (2003)
Vintersol (2006)

Priser

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Nominerad, Bedste Effekter

Trivia

Länkar

Firmaet Kirk Detekts website: http://detek.ter.dk/Skicka in rättelser om den här sidan