Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Kuppet

System: D&D 3rd Edition
Genre: Fantasy

Av

✏️Rasmus Nord Jørgensen

Beskrivning

De fire fredsløse sad og surmulede i deres skjulested ude i skoven. Sneen dalede ned udenfor hulen og lagde sig som et tykt og koldt tæppe over landskabet. Kharn, gruppens halv-ork og omvandrende rambuk, havde spist det sidste af dyreryggen fra dagen før og drukket det sidste af baronens soldaters øl. Det betød at de nu sad og så på hinanden over bålet, de fleste endnu mere gnavne og sultne end sædvanligt.

Halvingen, Makesh, pudsede sine næseringe og skulede til Kharn. Nok var Makesh lille, men han var en hidsig satan og havde det ikke været for Aldera, der truede med at besnære deres sjæle og sende dem lige lukt i helvede, havde det nok udviklet sig til et slagsmål af kataklysmiske dimensioner.

Kixal, den vilde elver, der normalt blandede sig udenom deres indbyrdes slagsmål, skulle lige til at rejse sig og gå ud og skaffe noget mad, da de hørte Farek fløjte udenfor hulen. Nogen var på vej. Alle sprang op og gjorde sig klar til kamp. Så hørte de Farek fløjte igen og de slappede alle af. Kharn havde lige stillet sin enorme tohåndsøkse tilbage på sin plads da Ivan, gruppens ubestridte leder, trådte ind i hulen.

”Sæt jer ned alle sammen.” Han smilte tilfreds. ”Jeg har en plan!”

Spelat på

TRoA-Con - Heltemod & Håndtegn (2003)


Skicka in rättelser om den här sidan