Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Havet af Drømme, Havet af Blod

System: Call of Cthulhu

Av

✏️Merlin P. Mann

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (6,2 MB)

Beskrivning

(The Times 1904)
Sensationel opdagelse i Gibraltarstrædet
EN ULYKKE for en Spansk Fisker skulle vise sig at være et storslaaet Held for den moderne Historieskrivning. Da Garcia Marenque uforvarende styrede sin Fiskerbaad ind mellem de ellers ufremkommelige Portalada Maldita Klipper og stødte paa Grund, havde han opdaget en 0, hvis Existens ellers kun var formodet. Øen, Djebel Al Djabir, skulle have huset den Arabiske Alkymist Djabir ibn Hajjan, der tjente Fyrst Tariq, Erobreren af Gibraltar i Aar 711. British Museum har omgaaende arrangeret en Expedition til Øen, ledet af ingen ringere end Sir Harold A. E. Fostian, PhD., der til daglig leder det Arkæologiske Institut ved British Museum. Expeditionen har allerede været i Gibraltar et par Dage og vil snarest fortsætte den spændende Rejse mod den hidtil ukendte 0.
TK (uds. skrb.)

--
Et Call of Cthulhu-eventyr med ældgamle hemmeligheder, braste drømme og mystiske kald. En rejse på et hav af blod mod et hav af begær - et klassisk gys...
Forfatter: Merlin Mann. Udover at vinde megen anden hæder (første redaktør på Saga o.a.), har Merlin præsenteret nogle af sine mere underlige eventyr på Spiltræf i løbet af årene.

Spelat på

Spiltræf IX (1993)


Skicka in rättelser om den här sidan