Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Fortabte sjæle

System: Viking (dansk)

Av

✏️Erik Thygesen

Beskrivning

Gemt i mørket i en lille lurvet hytte lidt afsides fra landsbyen, kan man i skæret fra en tranlampe svagt ane konturene af en lille kvinde. En pukkel på hendes ryg kaster de særeste skygger på hyttens vægge. Om kvindens blik fokuserer på de flakkende skygger eller på selve flammen er svært at bestemme, idet hendes øjne har en tendens til at mødes helt inde ved næsebenet. Luften i hytten er tyk og forpestet som følge af kvindens tidligere hyppige omgang med svin. Tit var hun blevet forvekslet med en grisehyrde af folk, som ikke vidste, at hun var landsbyens vølv. Det var nok også en af grundene til, at kun få af landsbyens beboere kom for at søge hjælp hos deres nye vølv. Ingen kendte hendes fortid, men eftersom hun havde fået en anbefaling fra vølven i Hedeby måtte hun jo kunne et eller andet.

Lyttede man efter, hvad den lille kvinde mumlede for sig selv kunne man høre ordene - gå mod lyset, gå mod lyset! Kendere kunne se på hendes fjerne blik, at hun befandt sig på et andet plan, men noget var forkert. Hendes ansigt fortrak sig i utænkelige grimasser og hendes stemme steg i styrke, indtil flammen pludselig slukkedes og kvinden sad tilbage med et forbløffet udtryk. Ups! Uden tøven begyndte hun at pakke sine syv sager og forsvandt ud af landsbyen uden at forklare hvorfor. Hun havde noget hun skulle nå at rette op på inden det udviklede sig ...

P.S. Der er ingen grund til at blive skræmt af et dansk rollespilssystem, hvor der bruges udtryk som sværd og ikke sword. Derimod er der grund til at blive skræmt, hvis du konsekvent siger sword i stedet for sværd og har tilmeldt dig årets Viking scenarie.

Spelat på

Chop Con (1995)
Viking-Con 14 (1995)
EreCon (1996)


Skicka in rättelser om den här sidan