Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Et strejf af lykke

System: Systemløst
Genre: Gyser

Av

✏️Lasse Mark Pedersen

Beskrivning

Sygeplejersken nærmede sig Eric, der skreg højt og råbte en masse uforståeligt. "Jeg så DET, DET kommer, DET kommer, hjææææææææææælp", skreg Eric, "Det er til dit eget bedste, jeg er nødt til at give dig NOGET", forkyndte sygeplejersken, imens de to sygehjælpere forsøgte at holde Eric i ro, "det var da satans, som den idiot opfører sig!", sagde den ene sygehjælper. "Hold kæft, John og hold ham i ro", skreg sygeplejersken. "Han skal have dette skud, og det skal være nu, før han skader sig selv eller andre", sygeplejersken var efterhånden ved at miste tålmodigheden med den manio-depressive patient. Hvorfor opførte han sig sådan, han var da inde i den maniske fase, hvor han burde være glad og opstemt, men lige nu opførte han sig som en psykopat.

Eric slap fri af den ene sygehjælper og placerede en kraftig knytnæve i den andens mellemgulv, sygehjælperen knækkede straks sammen.

I mellemtiden var det lykkedes for sygeplejersken at komme så tæt på, at hun kunne stikke kanylen i Eric, hun tømte hele indholdet, selv om han egentlig kun skulle have haft det halve, men med hans opførsel galt det om at være sikker, Eric faldt langsomt sammen, og hans vejrtrækning blev langsomt stabil.

De to sygehjælpere bar ham op i hans seng, og sygeplejersken sørgede omhyggeligt for at låse døren til hans værelse.

"Et strejf af lykke" er et horror scenarie, der spilles uden regler. Det betyder, at der lægges stor vægt på rollespil.

Spillerne er sindssyge patienter, som er indlagt på det engelske sindssygehospital Saint Anselm, og her sker mærkelige ting, eller er det bare deres fantasi, der løber af med dem?

Spelat på

Viking-Con 13 (1994)


Skicka in rättelser om den här sidan