Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

I Storbyens Jungle

System: Shadowrun 2nd Edition

Av

✏️Lasse Mark Pedersen

Beskrivning

Det var aften, det mørke neonlys fra hotellet overfor skinnede svagt gennem vinduerne. Jeg lænede mig tilbage i lænestolen og prøvede at slappe så meget af som situationen muliggøre det. Hvad lavede jed her, her i en fugtig beton bygning i det sydlige Sprawl. Jeg lyttede intenst til den stadige tikken af det gamle ikke elektriske ur, der hang på væggen bag mig, hvem fanden beholdt sådan noget gammelt lort.

Jeg drejede stolen lidt så jeg kunne kigge ned på gaden, det regnede, ja selvfølgelig regnede det, hvad kunne jeg forvente, jeg var i Chicago, regnens by. Hvad var Chicago uden en regntåge?

Jeg hev mine cigaretter op og spekulerede på hvor lang tid der ville gå før Mr. Johnson ringede, der var allerede gået to timer, og hvis det ikke var fordi vi desperat behøvede dette job, var vi for længst skredet. "Riiiiiiinnnnnnnngggggg" mit hjerte sprang et slag over, endelig. Jeg styrtede hen til telefonen og løftede røret, "Smiley her", sagde jeg sarkastisk ind i telefonen, det var unødvendigt han vidste godt, hvem jeg var, og jeg vidste, hvem han var ...

Dette scenarie er et typisk Shadowrun scenarie, med lige dele vold, matrix, magi, mafia, politi, og ikke mindst spænding og håbløshed.

Spelat på

Viking-Con 12 (1993)


Skicka in rättelser om den här sidan