Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

En sø af blod II

System: D&D Basic / Ekspert Drager og Dæmoner

Av

✏️Carsten Beck
✏️Lasse Mark Pedersen

Beskrivning

"ju-huu" råbte Zlagg, og opdagede først for sent, hvor dumt det var at råbe op på sådan et sted, sådan et sted som den mørke villa, her midt på Wennols Allé.

Okin, gruppens intelligente hoved, vendte sig hurtigt om og stirrede ondt på Zlagg, "Så luk dog din mund", spyttede han, Zlagg kiggede flovt på Okin, "Undskyld, jeg tænkte mig ikke om". "Nej det er jo netop problemet med jer brølehoveder" hvæssede Okin efter dem alle.

De fem tyve diskuterede lidt videre, men til sidst forlod de dog villaen og trådte ud på den mørke gade, hvor var det dog heldigt at denne gadelygte ikke virkede, hvor var det heldigt at den var blevet smadret af en sten. Heldigt nej, det var planlagt. Det var ligesom alt det andet, en del af det forarbejde de fem tyve altid foretog, før et besøg hos en fremmed.

De listede ned af den mørke vej, og drejede ned af den første gyde, nu slappede de lidt af, og begyndte at tale om alt det guld de havde stjålet, og de snakkede snart så højt at Okin måtte skælde dem ud igen.

De havde gået et stykke tid og var tæt på at ankomme til den del af byen, hvor tyvene holdt til, tyvenes område, hvor ingen, der havde sine ejendele og sit liv kært, færdedes om natten.

Pludseligt stoppede Craf, den lille spinkle tyv, og pegede fremad. "Se, derhenne, ved bagdøren til den "Smudsige Høne" ". De andre kiggede og så den lille skikkelse der lå sammenkrøbet henne ved bagdøren af kroen. De sneg sig langsomt nærmere, og Okin, som var ligeglad tog hurtigt og øvet mandens pung, hans ringe, hans halskæde, og den sæk han havde smidt ved siden af sig, dumt gentog Okin for sig selv. Han skulle lige til at kigge på sine nyerhvervede ting, da han hørte Pilo udstøde et gisp bag sig. Han vendte sig hurtigt om og så de fem byvagter nærme sig. Lort tænkte Okin, hvorfor skal de komme nu. Han kiggede den anden vej for at undersøge muligheden for at løbe sin vej, og blev mildest talt overrasket over at se fire skikkelser nærme sig gennem den stjerneklare forårsnat.

Dette scenarie foregår i en storby, og alle spillerne vil spille tyve, derfor: Lær de snedige tricks, øv dig på dit pokerfjæs, og slip din daggert, for her gælder alle kneb.

Spelat på

Viking-Con 12 (1993)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan