Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

En sø af blod

System: D&D Basic /Drager og Dæmoner

Av

✏️Lasse Mark Pedersen

Beskrivning

Klingen glimtede et kort sekund, da et lyn slog ned ude i bakkerne. Kort derefter fulgte braget, som blev kastet tilbage fra bjergene, som omkransede dalen.

Skyggen stoppede et øjeblik, for at lade blikket glide ned ad gangen med de mange fakler. Skyggen gik langsomt videre, da der intet var at se. Efter et kort øjeblik, lyder der et sagte klik, og man hører låsen slå fra. Skyggen åbner langsomt døren på klem, og lader en stribe lys trænge ind. Da der ikke er nogle i rummet lister skyggen videre gennem rummet med retning mod døren i den modsatte ende af rummet.

Et lyn oplyser et kort øjeblik rummet, herefter følger et brag, dog ikke så højt som tidligere. Tordenvejret er tilsyneladende på vej væk.

Døren til soveværelset åbner, da skyggen lister ind. Hurtigt træder skyggen hen til sengen og netop som skyggen løfter den dryppende kniv, bryder månen igennem skydækket, og lader sit lys falde på den sovende mand. Den sovende mand åbner sine øjne og ser kniven suse mod sit hjerte, men dette er også det sidste, han ser. Hans krop giver et spjæt og en sø af blod spreder sig langsomt ...

Scenariet foregår på en magiskole og derfor er alle spillerne magikere.

Spelat på

Viking-Con 11 (1992)


Skicka in rättelser om den här sidan