Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Two Pints of Lager and a packet of crisps

System: Bodega 1.0

Av

✏️Christian Rosenkjær Andersen
✏️Morten Lund

Beskrivning

Johnny Two Fingers lænede sig veltilfreds tilbage i lænestolen og tog et sip af sin whiskey, mens han scannede væddeløbsbladet. Så længe han havde sikret sig favoritten i 4. løb, skulle han nok kunne lave en del penge på den sag.

En banken på døren blev efterfulgt af Vinnies hoved, der stak ind af åbningen; Hey, Fingers, der er et par rags herude, der har nog– Længere nåede han ikke før de to jamaicanere, Dez og Monty, kom væltende ind ad døren, slæbende på en astmatisk hvæsende klump, der løseligt kunne beskrives som en hund, under armen.

Dez slap bylten han bar på og tog et ordentligt hiv på den spliff, Monty rakte ham: Sådan, mon! Den hund du bestilte, leveret til tiden og alt det! Et styk ‘Speedy Contender’ –du skylder mig 3000 spir! konkluderede han selvtilfreds.

Fingers så hunden an, lænede sig tilbage i stolen: Du har ikke leveret en skid af, hvad vi aftalte. Dez lod sig ikke spise af med den slags: ’Ey, Mon! Vi har været i Babylon og tilbage for at skaffe dig din hund –En aftale er en aftale, mon!

Two Fingers var ikke imponeret: Min Hund? Punkt ét: MIN hund er ikke sort, og punkt to: Min hund er IKKE en Bulldog! Two Fingers smilede –ikke den slags smil, der beroliger folk og får dem til at tænke, at alt nok skal gå alligevel, men ét af den slags smil, der får folk til at tro, at de ikke har ret lang tid tilbage at leve i, og at den tid ikke bliver spor behagelig– Vinnie, få fat på Mickey the Mallet, han skylder mig en tjeneste…. Og smid så de to aber i floden!

Two pints of lager and a packet of crisps er det første scenarie i en ny genre, BritMob, inspireret af Guy Ritchie filmene Lock Stock and two smoking barrels, Snatch og den mindre kendte Lock Stock –The TV Series. En alternativ beskrivelse kunne være lige dele Olsenbanden og Resevoir Dogs med britisk slang.

Spelat på

Krikkit Con VIII+IX+X: Dåjng Kjosk (2002)


Skicka in rättelser om den här sidan