Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Guardian Angel

System: GURPS

Av

✏️Morten Gibskov

Beskrivning

Året er 1999.

Der har været krig i Jugoslavien, og over hele Balkan ulmer konflikten stadig.

Kosovo er det aktuelle brandpunkt. Det er her der dagligt rapporteres om overgreb på civilbefolkningen, og det er her, man finder mange af de militsgrupper, der under borgerkrigen i Bosnien støttede den jugoslaviske forbundshær. Militsgrupper, der allerede har stået bag mange overgreb på civile, og i vestlige øjne betragtes som gemene krigsforbrydere. Militsgrupper, der ikke længere kender andet liv end krigen.

NATOs trusler om massive luftbombardamenter har netop fået den jugoslaviske forbundsregering til at acceptere tilstedeværelsen af et internationalt observatør korps på cirka 2000 mand, men er det nok? Kosovo er stort, og respekten for de vestlige observatører er ikke udpræget. Endnu tror ingen for alvor, at NATO har viljen til at bombe de lokale.

Den vestlige tilstedeværelse har nok lagt en dæmper på gemytterne, men i det skjulte fortsætter overgrebene, så observatørerne har nok at lave. Det er svært nok at forsøge at beskytte civilbefolkningen, og hvem skal egentlig beskytte observatørerne, når noget går galt? I Guardian Angel udgør spillerne et SEAL team, der med kort varsel skal fungere som udrykningsstyrke i de situationer, den fredsbevarende styrke ikke kan klare på normal vis.

Spelat på

Krikkit Con VIII+IX+X: Dåjng Kjosk (2002)


Skicka in rättelser om den här sidan