Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

In the Grip of ... Winter?

Omslag till In the Grip of ... Winter?

System: Call of Cthulhu
Genre: Gyser

Av

✏️Jacob Schmidt-Madsen

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (5,6 MB)

Beskrivning

Flymotorens monotone brummen og den tilfældige knasen fra pilotens radio er de eneste lyde, som bryder stilheden i rekognosceringsflyets kabine, hvor fem soldater fra Den Røde Hær samt en kvindelig asiat med mongolske træk sidder og betragter det nordvestsibiriske landskab, der passerer forbi langt under dem.

Et jomfrueligt, hvidt tæppe dækker ujævne bjergsider og dybe dale, hvor fyrretræers grene tynges mod jorden af tunge snemasser; solen reflekteres i en tilfrosset flod, som skærer sig vej gennem den vilde natur, og i flyet mærkes den trykkende stemning, påført af skyldfølelsen over at skulle medvirke til overgrebet på dette levende bevis på eksistensen af en perfekt harmoni mellem menneske og natur; men hvem end, der tænker dette, siger intet højt - det er alligevel ingen nytte til. I stedet må de blot indfinde sig med situationen og prøve at finde lys i mørket - for et lys er der; men hvilket lys?

Forude venter mystik og umenneskelighed, som på én gang både vil konfrontere disse ulykkelige mennesker med deres største håb og deres største frygt - et grufuldt møde med det ukendte, hvor de kun er brikker i et større spil; men værdifulde brikker med mulighed for at ændre spillets gang.

"In the Grip of... Winter?" foregår i 1937 under Stalins terrorregime og omhandler en gruppe soldaters kontrontation med det ukendte i ensomme snelandskaber.

Spelat på

Fastaval (1995)


Skicka in rättelser om den här sidan