Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Golem

System: Basic Roleplaying
Genre: Gyser
Deltagare: 6 spelare

Av

✏️Adam Bindslev

Beskrivning

Hvis du nogensinde har sparket en dør ind på Mariott hotel i Frankfurt am Main, vil du vide, at det er svært. Dørene er tykke på Mariott, for de sætter en stor ære i gæsternes sikkerhed og privatliv. Derfor er også væggene temmelig tykke. Så kan man ikke høre om fyren i værelset ved siden af ser nogen af de pornofilm som ingen mennesker ser, men som alligevel dukker op på alle hotelregninger. De er meget diskrete hos Mariott. Nogen gange lægger man slet ikke mærke til, at der er personale på hotellet. Det er bare som om aviser, morgenmadsbuffetter, drinks og sengeredninger mirakuløst sker når man vender ryggen til.

Jeg har aldrig sparket en dør ind på Mariott hotel i Frankfurt am Main. Men jeg har siddet på den anden side af en som blev sparket ind. Det krævede fire spark før den pæne dør gav op. Støvlen der sparkede var en størrelse 45, så det havde nok krævet mere af mig. Jeg har kun størrelse 43. Bag størrelse 45, kom en størrelse 38 ind i rummet. Hun havde hæle på. Ingen af de to præsenterede sig. I stedet lukkede de den ødelagte dør bag sig med en stol. Jeg sad i badekåbe ved skrivebordet og så målløs på dem. Jeg har hørt, at man nogen gange fryser i sådanne situationer. Det er sandt. Han trak en pistol og gik hen til mig.

"Maulhalten", sagde han og stak pistolløbet i munden på mig.

Hun gik igang med at gennemrode mine ting. Tøj, bøger, kamera, diktafon, manuskripter, aviser, sko, slips og toiletsager blev spredt ud over gulvet. Han pressede pistolløbet mod min gane for at signalere, at jeg skulle rejse mig op. Jeg adlød. Jeg argumenterer aldrig med folk der har våben. Det er en af mine leveregler. Det har holdt mig i live indtil nu.

Han skubbede mig ned mod sengen og pressede løbet af pistolen mod min nakke. Det tog lang tid. Hun gennemsøgte skrivebordet. Undersøgte min computer. Jeg aner ikke om hun tog noget med, for jeg lå med ansigtet ned mod puden. Så lød der et kort smæld. Der må have været lyddæmper på pistolen, kan jeg huske jeg tænkte. Så tænkte jeg ikke mere ....

Scenariet kaster seks karakterer ind i en verden af bedrag, kynisme og mord. Dunkle hemmeligheder afsløres. Men når man træder ud i kviksandet risikerer man at sidde fast. Og i horisonten kan man se Golem grine...

Spelat på

Viking-Con 21 (2002)


Skicka in rättelser om den här sidan