Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Evighederns hotel

System: Systemløst Horror

Av

✏️Michael Bang Petersen

Beskrivning

"Mig er givet al magt i himmelden og paa jorden. Gaa derfor hen og gør alle Folkeslagene til mine Disciple, idet I døber dem i.."
Mattæus, Kap. 28, 18-19

Det var nat. Udenfor rev regnen og vinden i det gamle hotels skoder. Han var ligeglad. Langtsomt vendte følelsen i hans ben tilbage. Han rejste sig fra rullestolen med besvær. Han kunne gå..! Stemmen havde talt sandt, han jublede. Men så langsomt sortnede det for hans øjne. Han landede tungt på gulvet. Og en tranceagtig drømmetilstand skyllede ind over ham. Så talte Det.
Lidt derfra kunne man høre bremserne hvine, da bilen skred ud i den bløde rabat, og gik i stå. William Cutter åbnede døren, og steg ud af bilien. Han smækekde den hårdt, og så sig omkring i den regnfulde efterårsnat. Inden fra bilen skrattede radionen, mens en tåbelig nyhedsoplæser fortalte, at man skulle køre forsigtigt på grund af vejret. "Idiot", tænkte William, men han undersøgte det ødelagte hjul. Nu ville han først være hjemme i morgen. Men var det ikke et skilt der længere fremme? Han gik nærmere, og så nu tydeligt det gamle skilt, som viste ned til et hotel, der ikke var til at få øje på. Han vendte sig igen mod bilen, og i det samme holdt regnen op. Da han så op, var natten væk - erstattet af et pulserende lys...

Spelat på

TRoA XI (1996)
TRoA 2000 (2000)


Skicka in rättelser om den här sidan