Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Velkommen til Kviktopia

System: LARP
Genre: Sci-Fi
Deltagare: 48 spelare, øvre grænse

Av

✏️Kristoffer Apollo
✏️Thomas Knudsen

Beskrivning

Danmark, 1959: Mens 3. verdenskrig raser har Danmarks om det eneste civiliserede land formået at holde sig uden for det store kaos. Det har en mand æren af: Ernst Staugaard Blomfeldt. I farens stund påtog han sig ansvaret og lærte os hvordan vi skulle opbygge et land, baseret på stolte danske traditioner, der vil rejse sig som Fugl Føniks fra verdens aske.

Rygterne om en modstandsbevægelse mod vor store landsfader er kun undsindet svensk propaganda, der straks bør indberettes.

For husk: KVIK VÅGER OVER DIG.

Bekendtgørelse om passende påklædning

I medfør at lov nr. 187 af 5.juni 1953 fastsættes:

§ 1: Den danske borger bør i sin hverdag vælge en diskret påklædning, der, i overensstemmelse med god, kristen, dansk tradition, markerer ham som en nobel repræsentant for den danske stat, samtidig med at den tjener som en påmindelse om livets alvor.
Stk.2: Borgeren bør ikke vælge en påklædning, der i farve, snit eller udsmykning væsentligt adskiller sig fra normen, da dette kan opfattes som et forsøg på at fremhæve sig på sine
medborgeres bekostning.
Stk.3: I henhold til Stk.2 fastsættes normen for farver til sorte, grå eller brune nuancer.

§ 2: Ved særligt festlige lejligheder, herunder kristne højtider samt Kongens og Kviks fødselsdage, bør borgeren dog give udtryk for sin glæde ved at bære dekorative genstande. For mænd kan dette være farvede bindeslips eller butterflyer, mens det for kvinder kan være enkle ørenringe samt hals- eller armbånd.

§ 3: Overtrædelse af ovenstående bekendtgørelse straffes.

Spelat på

Fastaval (1991)


Skicka in rättelser om den här sidan