Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Paranoia (VC9)

System: Paranoia

Av

✏️André Just Vedgren

Beskrivning

Et fredeligt spil, hvor der er sat fokus på spillernes samarbejdsevner samt evnen til at kunne løse en opgave i fællesskab. Under con'nen vil der i øvrigt blive solgt aktier i Rundetårn.

Alpha Complex og Computeren (må den kører i al evighed) har brug for dig og dine evner! Farlige, krævende og udfordrende opgaver kræver at blive løst - det er derfor Computeren har sine Troubleshooters.

Computeren ønsker kun, at alle skal have det rart. Er du tilfreds. og har du det rart? Hvorfor ikke? Du er vel ikke mutant - eller medlem af en hemmelig forening? Zzzzzap! (Det er bedst at være på den sikre side).

Altså: Vær på vagt, stol ikke på nogen, og hav din laser parat! Hemmelige foreninger samt farlige forræderiske mutanter er samfundets fjender.

Beklageligvis er flertallet af mutanter og medlemmer af hemmelige foreninger - vil rygtet altså vide. Men det er jo kun rygter. Rygter skal straks rapporteres til Computeren. Rygter er forræderi. Computeren ser ikke mildt på forræderi. Føler du dig forfulgt uanset, hvor du går? Så lider du af Paranoia!

Spelat på

Viking-Con 9 (1990)


Skicka in rättelser om den här sidan