Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Cracked Skulls and Broken Crossbones

System: Run out of guns

Av

✏️Brian S. Merkel

Beskrivning

En bølge vælter ind over rælingen på " The Blue Frog ", vandet sprøjter over dækket og vælter ned gennem åbne luger og sprækker. Oppe på broen blinker huggerter i det sparsomme lys fra månen og de få lanterner, der er på skibet, lyden af kamp drukner næsten i larmen fra vinden. På dækket ligger allerede flere pirater blødende og skrigende, men deres råb forsvinder ligeledes i larmen fra vinden. Storsejlet er flænget og blafrer i den stærke storm. Nede på kanondækket kæmpes der endnu, mens kanoner, krudttønder og 6 punds kugler vælter gennem lokalet til stor fare for de kæmpende. De få overlevende dukker sig konstant for våben og løsdele, en stor 9 punds kanon river sig løs og kvaser 2 pirater mod siden, som kviste på et træ.

Tilbage på broen, kaptajn Henry Moore trækker sin pistol og peger på dig, du står hjælpeløs med din knækkede huggert i den ene hånd og den lange daggert i den anden, Moore smiler og blotter sine mange guldtænder, som skinner i lyset fra månen, han løfter pistolen og trykker, du lukker øjnene og forbereder dig på smerten, men den udebliver - du kigger igen. Alt vandet har gjort krudtet vådt og pistolen klikker, Moores smil stivner, da du gennemborer ham med den knækkede huggert og skærer han hals over med daggerten. Han falder livløs om på de svære egetræsplanker. Kampen rundt om på skibet forstummer, som rygtet om Moores død breder sig.

Da morgenen kommer og vinden lægger sig, hylder besætningen dig som den nye kaptajn. Kaptajn Moors overlevende tro støtter bliver sat i en robåd, med lidt vand og endnu mindre mad. De forbander dig og resten af besætningen og sværger hævn, men de ved ligeså godt som dig, at de højest sandsynligt vil dø af sult og tørst inden de finder land.

Derefter giver du ordre til straks at søge mod havn, for at udbedre de skader skibet har og besætningen kan samtidigt få lidt landlov. Med høje glædesråb springer folkene op i masterne og begynder at sætte sejl.

Et eventyr i piraternes Caribien begynder at tage form - så fat din flintlås pistol og din huggert og sæt sejl mod det vidunderlige og ofte farlige Caribien.

Spelat på

Chop Con (2002)


Skicka in rättelser om den här sidan