Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Live Aliens

Omslag till Live Aliens

System: LARP
Genre: Gyser, Sci-Fi

Av

✏️Peter Madsen (III)
✏️Anders Lerche
✏️Kasper Sjøgren

Ladda ned

PDF Folder [danska] (0,3 MB)

Beskrivning

LIVE ALIENS...
Er et nonkontakt Science Fiction / Horror scenarie med hovedvægten lagt på godt rollespil, special effects og stemning. Det er en fordel at kende Alien-film serien, da scenariet tager udgangspunkt i netop disse film og deres verden af beskidte brugte rumskibe, iskolde forræderiske firmaer og sorte slimede monstre, der udruger deres yngel i menneskekroppe.

Baggrund
Året er 2179 og universet er koloniseret. Multinationale firmaer strides indbyrdes om retten til at udnytte rummets rig domme til egen profit og ingen midler skyes i kampen om det teknologiske overherredømme. Et af de dominerende firmaer er det enorme Anglo-Japanske firma Weyland Yutani Corporation (i daglig tale kaldet Firmaet), der er førende inden for intergalaktisk minedrift, militær forskning og -industri og udforskning af nyopdagede planeter. Firmaet er hovedkraften bag de sidste 60 års Kolonisering og terraforming af fremmede kloder, og leverer alt fra kolonister (typisk små familier) til de kolossale atmosfære anlæg, der udskifter og renser hele planeters atmosfære.

Mineanlægget på Hybris IV blev i 2176, overdraget til Firmaets forsknings afdeling, efter at månens store forekomster af Lithium-Hydrid (LiH) og guld var blevet udvundet. De indrettede under store hemmelighedsforanstaltninger en medicinsk forsknings station, i forbindelse med rehabilitering af landtidsfanger fra nogle af Firmaets egne fængsler. Disse fanger Kunne, gennem 6 måneders medicinske forsøg, afsone deres straf og frigives, hvis de ville samarbejde med stationens læger. Dette var naturligvis en attraktiv benådningsmulighed for fanger, der ellers kun havde hårde livstidsdomme foran sig.

Spinkle rygter om grufulde menneskelige eksperimenter, koncentrationslejre og en hidtil ukendt kontakt med det, som nogle håbede var en venligsindet fremmed organisme, virkede uendeligt svage for alle de fanger, som skrev under på deres halvårs kontrakt, og på ny kunne skimte lys for enden af tunnelen...

Generelt
Forskningsstationen Hybris IV ledes af den geniale Dr. O'Bannon og dennes stab af læger og biologer, alle specialis ter i Neurovidenskab, Kirurgi og artsadfærd. Derudover bevogtes stedet af et kompakt lille vagtværn på 6 personer, heriblandt flere syntetiske (dvs. Androider). Flugt fra stedet er ikke en reel mulighed, da Hybris IV ikke har nogen atmosfære eller rumdragter, og i øvrigt er den højradioaktiv efter den intense minedrift af Lithium-Hydrid.

Hovedparten af personer udgøres dog af de ca. 40 frivillige forsøgs fanger, der ligesom læger, biologer og vagtværn er ankommet med den halvårlige rumfærge til Hybris IV.

Speltillfällen 🗺️

12. - 13. september 1998🗺️Frederiksborg Byskole, Hillerød, Danmark


Skicka in rättelser om den här sidan