Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Krigen i Vitadalen

Omslag till Krigen i Vitadalen

System: LARP

Arrangerat av

Dragernes dal - Junior rollespil

Beskrivning

På skjold-laget Elencia findes der en dal som engang var smuk og grøn. Vitadalen er, efter mange årtiers krig, blevet et hærget forjættet land: Slagmarker efter soldaters strid, nedbrændte skove fra dragernes angreb, krystalrester fra magiske angreb og de mørkegrønne bjerge mod vest hvor ingen tør vove sig ind.

Kun 1 by står tilbage og bryder landskabet fra den sortsvedne jord – Marmina. Med sine høje murer og selvforsynende systemer fungerer byen som et paradis i midten af farer. Sir Ovain Mørkare regerer byen med en hård hånd. Hans hær af Gråmænd – super soldater skabt med mørk magi – sammen med kompagnier af lejesoldater holder byen sikker og uhyrerne for porten.

Mod syd ligger Dragernes Spir, hvor både halv- og fuldblodsdrager holder til. Her vogter de over deres skatte og territorier. Med deres evne til at skifte form bruger de deres tid på at holde menneskene bort fra deres lande og anskaffe sig stadig større rigdomme, til et hidtil ukendt formål.

Mod vest findes de smukke jade-bjerge, hvor de magiske Etriner holder til. Etrinerne er herskere over krystaller og magien i dem, og har via deres trolddom sat sig tungt på bjergene som de kalder deres hjem. Om det er drager eller mennesker der begiver sig ind i deres lande, så bliver de gjort kort proces med. De er hurtige, dødelige og til tider også usynlige.

Krigen mellem de 3 faktioner brænder stærkere end nogensinde!

Slut dig til Mørkares hær af Gråmænd eller prøv lykken i et lejesoldatskompagni – med livet som indsats.

Bliv en del af dragernes magtspil, og forøg din rigdom med luften og ildens magter.

Eller slut dig til Etrinernes hemmelige verden under jorden, hvor krystallerne er nøglen til en bedre fremtid.

Speltillfällen

27 juni 2022, Adventurepark Hillerød, Danmark

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan