Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Lige børn leger bedst

System: Via Prudensiae
Genre: Efterforskning

Av

✏️Ask Agger

Ladda ned

Zip Scenario (0,1 MB)

Beskrivning

- en socialrealistisk krimi fra provinsen.

".. Ruslands præsident affyrede i dag de missiler.. øh.. Undskyld.. Affejede i dag de missilbedskæringer, som han i foråret forpligtede sig til. Og herhjemme udtrykker landbrugsrådet bekymring over hedebølgen, der kan skade høstresultaterne. Og til sporten..."

Politiassistenten skruer ned for bilradioen, tørrer sin svedige pande med ærmet og svinger ind på hovedgaden. Forlygterne skærer gennem den lumre sommernat og fanger en dehydreret kat, der dovent luter over den tomme gade.

Politibilen passerer grillbaren, brugsforeningen, Landbobanken, bodegaen og et stort skilt; "Wasserfro ferie- og badeland" smiler de nymalede bogstaver.

Pludselig rammer lygterne en mørk kontur på vejen, betjenten ser der i sidste øjeblik og sender patruljevognen til stop med hvinende bremser. Betjenten strækker hals, kan ikke se noget, vender sig og bakker lidt. Da han drejer hovedet igen ligger der en skikkelse midt i lyskeglen. Jakkesættet og den mærke sø på asfalten fortæller tydeligt, at det ikke blot er en lokal bums på afveje.

Betjenten ser tvivlrådigt rundt i bilen; bilnøgle, cigaretter, pistol, radio, håndjern, kasket, pistol, cigaretter... til sidst trækker han sin pistol, prøver at afsikre den med rystende hænder, opgiver, og tager i stedet kasketten på. Han åbner døren, sætter forsigtigt en fod på asfalten og stirrer ud i mørket.

En jysk krimihistorie om racisme, kærlighed, familietragedier, pamperi, religion og tyske feriegæster.

Spelat på

UnConventional (1996)

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan