Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Horrorwalk - Fanget i mørket !!

System: LARP

Arrangerat av

AdventurePark

Av

ArrangörDaniel Sørensen

Beskrivning

HORRORWALK I ADVENTUREPARK - Fanget i mørket !!
I de gamle sumpe og skove der omringer Adventurepark i Hillerød, eksisterer der en urgammel magi, og en hvilene ondskab.
Igen i år er ondskaben sluppet løs. Et væsen uden form og uden sind, kun drevet af sin sult, er vågnet fra sin dvale. Et uhyre med magt over verdenen som vi kender den. Alle som kommer for tæt på dens indflydelse bliver taget af en sort tåge…
Denne skabning er kendt som ”Enheden”. Du er én af de uheldige dødelige som Enheden har bortført ind i sit rige. En verden som på mange måder ligner vores egen, men med enkelte… unaturlige forskelle. I denne mareridtsverden er alt i Enhedens kontrol.
Din opgave er simpel – Find en vej ud før det er for sent. For Enheden næres af frygt og tabet af håb, så din tid er knap. På din vej vil du møde uhyrer i alle former og størrelser, nogen er designet til at jage dig, andre til at dræne dine sidste kræfter med lidelser eller vanvid.
Du er heldigvis ikke den første til at vandre i Enhedens rige. Chancen for flugt er lille, men mulig. Ikke alle vil slippe helskindet igennem dette mareridt, så hvis det lykkes dig at forsegle Enheden tilbage til dens evige søvn, kan du måske redde alle de andre stakler, som er fanget i mørket.


Opgave: I skal følge en rute rundt i parken på en 1km. På jeres vej vil i møde sære væsner, monstre, levende døde, hekse, skeletter osv....
Fra kl. 15-17 vil det være Horrorwalk i en børnevenlig version med mindre skræmmende aktører og effekter. Velegnet til familier og børn. Der er det også stadig dagslys/skumring.
Fra kl. 18-22 vil det være Horrorwalk for de hærdede- hvor der bliver skruet op for special effekts og uhygge, aktørerne er også klar til at give den mere ”gas”. Her har mørket sænket sig over skoven og kun lys fra jeres fakler viser vej.
For at undgå kø på ruten, vil vi i år sælge billetterne i tidsintervaller på 20 minutter, det skal I være opmærksomme på, når I køber billet. Mødetid i parken er senest 10 minutter før starttid på billet.
Der er stor belyst overdækket opholdsområde med bænksæt ved indgang/udgang. Her er der toiletter og mulighed for at købe sodavand, kaffe, cacao, varme toast og snack. Adgang fra kl. 14.30

Speltillfällen

30 oktober 2021, AdventurePark, Hillerød, Danmark

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan