Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

I Sorgens Skygge

System: Systemløst

Av

✏️Michael Paulsen

Beskrivning

Fra sit dødsleje fortæller Olinda Carrington sit livs historie. En historie om en verden, der gjorde hende gravid som tolvårig og lænkede ligkister til hendes skæbne. "I sorgens skygge" er første kiste i en række på fyrre små historier fra det nittende århundrede.

Vi er i Olindas fødeby Sorrow: En lille landsby ude i de engelske sumpe syd for Venchester. Året er 1928, Olinda er seksten år gammel. Det er nat. Martskulden slynger de kolde sumptåger ind gennem sprækkerne i de små, nedsunkne gårde. På præstegården er der ikke mange timer til tjenestefolkene skal i gang med ugens travleste dag - søndagen. Men det er ikke alle i præstegården, der sover... kærligheden og hadet kravler frem, øjne ser fra skyggerne. Rå fisk slynges mod kroppe, knive skærer i menneskekød, tårer lander på jorden, barn klynger sig til mor, mand kaster sig ud efter kvinde, øjne lukker i.

En skæbnefortælling om en eng og dens beboere. Mød Jacob Samuels, Sarah Holler, Nicklas O'Brien, Klaus Samuels og mange flere i Olinda Carringtons fortælling om dengang hun forsvandt ud i den hvide verden. En sanseløs beretning om tro, håb og kærlighed, men med en stemme du ikke har hørt før. En sorgens stemme. Et totalteater, der ikke lader noget tilbage.

Spelat på

Sconnert - 7th Platoon (1998)
Mystifisticon II (1998)
Orkon - Mafia (1998)


Skicka in rättelser om den här sidan