Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Jagten på det grønne træ

System: LARP
Genre: Fantasy

Arrangerat av

Hjemmebryggerne

Av

ArrangörUlrik Møller Christensen
ArrangörPeter Kristoffersen
ArrangörRune Lippert

Ladda ned

PDF Tilmeldingsseddel [danska] (0 MB)

Beskrivning

Historien:
Vi befinder os i landet Emar. 831 år efter ridderen Geroge Logres stiftede det. Helt præcist er vi i den lille flække Virup, der ligger i det nordlige Emar. Her har der i den seneste tid udspillet sig en historie, en fortælling der endnu ikke er slut.
Det er fortællingen om en lille grøn figur, et træ, og jagten på denne. Ifølge sagnene skulle denne lille figur være et frugtbarheds symbol. Den skulle forbedre markernes udbytte. I århundreder har man troet at figuren var gået tabt. Men nu tyder meget på at den er vendt tilbage. Den har i hvert fald allerede nu skabt flere problemer, end nogen kunne drømme om. På grund af nogle grådige fyrster, og dette lille træ, er der optræk til borgerkrig i Emar. Men det er ikke kun Emars fyrster der intresserer sig for træet, også de andre racer har vist interesse.

Foruden at være en fortælling om jagten på en lille træfigur, er dette også fortællingen om et religionsskifte i det nordlige Emar. Emar er oprindeligt et kristent land, men den nordlige del af Emar, den mindst civiliserede del, har i mange århundrede ved holdt sig den gamle religion. Men det skal ifølge den nye fyrste over Bøgeholm, det fyrstedømme som Virup ligger i, nu være slut. Den nye fyrste har forbudt alle andre religioner end kristendommen. Dette betyder at mange af Virups indbyggere nu er fredløse, medmindre de lader sig døbe. Men den nye fyrste har glemt en ting, man glemmer ikke bare en religion der er flere tusinde år gammel. Så spørgsmålet er, kan man overhovedet omvende det nordlige Emar til kristendommen.
Alt i alt er scenen lagt til en fortælling, der kan ende i alt fra blodbad til lykke og harmoni.

Mennesker:
Den mest normale race af alle, de udgør klart hovedbefolkningen i Emar, og i Virup. Stort set alle normale mennesker har kristendommen
som religion, men i Virup er der stadig nogen, der tilbeder den gamle religion.

Sort folk:
De grumme indbyggere fra "Det Sorte Land" er kendt overalt i Emar, som et grufuldt og blodigt folk. I Emar bliver de også kaldt djæveleyngel, og Vikingerne kalder dem Jætter. Sort folk er enten sorte, grønne eller brune i huden.

Lysets elvere og Mørkets elvere:
Elvere er dårligt kendt i Emar, og mange tvivler på deres eksistens. Derfor er de grundlag for mange eventyr og fortællinger. De lever langt fra menneskene, dybt inde i skoven, hvor de kan leve i fred og ro. De kan ikke forstå menneskenes livsstil og slet ikke det høje tempo, som menneskerne lever med. Der er ingen synlig forskel på Lysets elvere og Mørkets elvere. Men de få mennesker, der har kendskab til de to elvergrupper, siger at Lysets elver vil hjælpe menneskeheden, mens Mørkets elvere ønsker den udslettet.

Gobliner:
Der er mange forskellige meninger om disse små grønne væsener. Nogen steder bliver de dræbt for at være yngel fra "Det Sorte Land". Mens de andre steder bliver budt indenfor, dog altid under hård kontrol.
Gobliner elsker penge og alt, der har værdi, men de hader arbejde, især hårdt arbejde.

Speltillfällen 🗺️

18 april 1999🗺️Virup-skoven, Århus, Danmark

Nämns i följande artiklar

Kalenderen Sida 21 Fønix nr. 24 (Årgang 1999) Fønix

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan