Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Stonehenge Con (1994)

Plats: Hvalsø skole, Danmark 🗺️
Datum: 28. - 30. januari 1994

Del av: Stonehenge Con

Om konventet:

Hvalsø rolle- og strategispilsklub, Alea Jacta Est, afholder spilletræf i januar måned - nærmere betegnet 28. til og med 30. januar 1994. Der bliver afholdt turnering i 6 rollespil og 6 bræt-/strategispil. Rollespillene er AD&D, D&D, Call of Cthulhu, Shadowrun, Vampier og Twilight: 2000. Brætspillene er Space Hulk, Space Marine Epic Battles, Titan, Axis & Allies, Civilization og Risk.
Der vil blive tid til at spille ikke-programsatte scenarier i løbet af weekenden. Hvis du har et scenario, du ønsker at medbringe og spille, vil vi derfor modtage det med kyshånd.
Mastere i diverse rollespilssystemer bedes henvende sig snarest for eventuelt at kunne deltage i spiltest og dermed få et indgående kendskab til scenariet. Spiltest forventes afsluttet i løbet af november.
Turneringerne starter fredag klokken 19, men dørene vil blive åbnet noget tidligere. Der vil være mulighed for morgenmad i tilknytning til arrangementet. Aftensmad kan arrangeres via byens pizzariaer.
Stonehenge Con 1994 foregår på Hvalsø skole i Hvalsø. Hvalsø liggerpå den yderste grænse af HT's net, hvilket vil sige at man kan komme dertil med regionaltog fra Hovedbanegården via Roskilde. Toget kører hver time.

Scenarion:

D&D (SC94) D&D Basic
Dark Five Jes Wulfsberg Nielsen
Jhez Salin
AD&D
Desert Strike Rasmus Hjorth
Jes Wulfsberg Nielsen
Call of Cthulhu
Shadowrun (SC94) Shadowrun
Twilight 2000 (SC94) Twilight: 2000
Vampire (SC94) Vampire: The Masquerade

Arrangörer

Arrangør Jes Wulfsberg Nielsen
Arrangør Morten Hvid Andersen
Arrangør Rasmus Hjorth


Skicka in rättelser om den här sidan