Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Bødlerne

Genre: Intrige
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 5 Spieler

Von

✏️Piotr Zbigniew

Beschreibung

I starten fik vi hver især brevet:

“Du er ikke alene. Vi har fulgt dig længe, kender til din situation og forstår din vrede. Vi ved som du, at der hvor retssystemet fejler, må andre træde til. Vi har brug for folk som dig til at udføre den retfærdige straf. Tænk over det. Vi kontakter dig snart igen.”

Og ja, vi fik straffet de skyldige. Vi tog alle loven i egen hånd, og fik blodet til at strømme. Ingen fortrød til at starte med, men imens gravene blev flere, veg beslutsomheden hos nogle.

I aften mødes vi igen for at planlægge vores næste og hidtil mest spektakulære opgave. Jeg er ikke længere sikker på, hvor langt jeg kan gå for sagen, men er også bange for at vi har brændt vores broer, og det er for sent at bakke ud.

Tre ting er sikre. Ingen her er uskyldige. Alle skjuler noget. Og i sidste ende må nogen dø.

I morgen ved vi hvem.


Bødlerne er et intrigescenarie sat i et mørkt nutidsdanmark. Det meste af handlingen udspiller sig imellem spillerne, og kræver derfor at spillerne tager ansvar. Nøgleordene er retfærdighed, hævn, selvtægt, paranoia og forræderi. Scenariet udspiller sig hovedsageligt på en enkelt lokation, hvor spillerne konfronterer hinanden. Derudover derudover vil der være enkelte flashbackscener, der belyser de begivenheder der leder op til nutiden.

Hier gespielt worden

Fastaval (2012)


Korrektionen für diese Seite einschicken