Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Bødlerne

Genre: Intrige
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Piotr Zbigniew

Foromtale

I starten fik vi hver især brevet:

“Du er ikke alene. Vi har fulgt dig længe, kender til din situation og forstår din vrede. Vi ved som du, at der hvor retssystemet fejler, må andre træde til. Vi har brug for folk som dig til at udføre den retfærdige straf. Tænk over det. Vi kontakter dig snart igen.”

Og ja, vi fik straffet de skyldige. Vi tog alle loven i egen hånd, og fik blodet til at strømme. Ingen fortrød til at starte med, men imens gravene blev flere, veg beslutsomheden hos nogle.

I aften mødes vi igen for at planlægge vores næste og hidtil mest spektakulære opgave. Jeg er ikke længere sikker på, hvor langt jeg kan gå for sagen, men er også bange for at vi har brændt vores broer, og det er for sent at bakke ud.

Tre ting er sikre. Ingen her er uskyldige. Alle skjuler noget. Og i sidste ende må nogen dø.

I morgen ved vi hvem.


Bødlerne er et intrigescenarie sat i et mørkt nutidsdanmark. Det meste af handlingen udspiller sig imellem spillerne, og kræver derfor at spillerne tager ansvar. Nøgleordene er retfærdighed, hævn, selvtægt, paranoia og forræderi. Scenariet udspiller sig hovedsageligt på en enkelt lokation, hvor spillerne konfronterer hinanden. Derudover derudover vil der være enkelte flashbackscener, der belyser de begivenheder der leder op til nutiden.

Spillet på

Fastaval (2012)


Indsend rettelser for denne side