Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Brabrand

Vorderseite für Brabrand

System: Fusion
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 5 Spieler

Von

✏️Kristian Bach Petersen

Beschreibung

”Og hvis det fortsætter på den måde, så ser jeg ikke andre muligheder, end at forsvare mit hus og min ejendom. Om det så bliver med jagtgeværet eller en golfkølle, det må komme an på omstændighederne.” (Uddrag fra Århus Stiftstidende, debatsektionen)

”Det var her, jeg så dem, nede ved søen. Det var pissemørkt, men de har max været 10 år. Helt sikkert oppe fra Parken. Som jeg ser det, skal småpiger sgu da ikke rende rundt ude om natten” (Øjenvidne til TV2 Østjylland)

”Slut med udrykninger til udsat område i Århus” (Overskrift, Jyllands Posten)

”BOMB LORTET” (Graffiti på byskiltet ved Gellerup)

Der foregår noget mystisk med børnene i Gellerup og klokken kvart over fire en lummervarm juni eftermiddag står en gruppe københavnske detektiver med ridser i lakken på en parkeringsplads i den største betonghetto, Danmark anno 2013 kan byde på.

Brabrand er et scenarie om at være på udebane og håbløst bagud. Om københavnere i provinsen. Om kontraster, skæbne, desperation, social slagside og om detektiver, der bliver konfronteret med langt mere, end de havde regnet med. En dyster detektivhistorie med både efterforskning, karma, intriger og personligt drama.

Hier gespielt worden

Fastaval (2011)

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken