Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Brabrand

Forside til Brabrand

System: Fusion
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Kristian Bach Petersen

Foromtale

”Og hvis det fortsætter på den måde, så ser jeg ikke andre muligheder, end at forsvare mit hus og min ejendom. Om det så bliver med jagtgeværet eller en golfkølle, det må komme an på omstændighederne.” (Uddrag fra Århus Stiftstidende, debatsektionen)

”Det var her, jeg så dem, nede ved søen. Det var pissemørkt, men de har max været 10 år. Helt sikkert oppe fra Parken. Som jeg ser det, skal småpiger sgu da ikke rende rundt ude om natten” (Øjenvidne til TV2 Østjylland)

”Slut med udrykninger til udsat område i Århus” (Overskrift, Jyllands Posten)

”BOMB LORTET” (Graffiti på byskiltet ved Gellerup)

Der foregår noget mystisk med børnene i Gellerup og klokken kvart over fire en lummervarm juni eftermiddag står en gruppe københavnske detektiver med ridser i lakken på en parkeringsplads i den største betonghetto, Danmark anno 2013 kan byde på.

Brabrand er et scenarie om at være på udebane og håbløst bagud. Om københavnere i provinsen. Om kontraster, skæbne, desperation, social slagside og om detektiver, der bliver konfronteret med langt mere, end de havde regnet med. En dyster detektivhistorie med både efterforskning, karma, intriger og personligt drama.

Spillet på

Fastaval (2011)

TriviaIndsend rettelser for denne side