Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Madness from Outer Space

System: Call of Cthulhu Delta Green
Genre: Efterforskning, Gyser

Von

✏️Dan Ponce

Beschreibung

Endelig hjemme efter endnu en lang, hård dag på bureauet. Du løsner slipset, smider jakken. Hælder en cognac op. Efter at have masseret dine trætte tindinger i fem minutter, siger din pligtfølelse dig, at du hellere må tjekke din indbakke. Du tænder din computer. Blæseren forværrer din hovedpine. Én ny besked. Emnet: A Night at the Opera – Delta Green-slang for en operation i felten. Det ser ud til, at du skal til Nebraska. Sherifkontoret i Chadron har brug for hjælp, og en af dine overordnede har åbenbart besluttet, at du er svaret på sheriffens bønner.

Du lader hovedpine være hovedpine, drikker en cognac mere og begynder at pakke. Dit fly går i morgen tidlig. Hvad gør man ikke for sit land?

Delta Green: en illegal, tophemmelig konspiration, skjult i celler i den amerikanske regering med det formål at beskytte USA for alle overnaturlige og paranormale trusler.

Chadron, Nebraska: En søvnig landsby i det amerikanske midtvesten, hjemsted for verdens største tomater (Guiness Rekordbog, 1977).

Hier gespielt worden

RusCon 13 (2004)


Korrektionen für diese Seite einschicken