Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Madness from Outer Space

System: Call of Cthulhu Delta Green
Genre: Efterforskning, Gyser

Af

✏️Dan Ponce

Foromtale

Endelig hjemme efter endnu en lang, hård dag på bureauet. Du løsner slipset, smider jakken. Hælder en cognac op. Efter at have masseret dine trætte tindinger i fem minutter, siger din pligtfølelse dig, at du hellere må tjekke din indbakke. Du tænder din computer. Blæseren forværrer din hovedpine. Én ny besked. Emnet: A Night at the Opera – Delta Green-slang for en operation i felten. Det ser ud til, at du skal til Nebraska. Sherifkontoret i Chadron har brug for hjælp, og en af dine overordnede har åbenbart besluttet, at du er svaret på sheriffens bønner.

Du lader hovedpine være hovedpine, drikker en cognac mere og begynder at pakke. Dit fly går i morgen tidlig. Hvad gør man ikke for sit land?

Delta Green: en illegal, tophemmelig konspiration, skjult i celler i den amerikanske regering med det formål at beskytte USA for alle overnaturlige og paranormale trusler.

Chadron, Nebraska: En søvnig landsby i det amerikanske midtvesten, hjemsted for verdens største tomater (Guiness Rekordbog, 1977).

Spillet på

RusCon 13 (2004)


Indsend rettelser for denne side