Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Vågenat

Genre: Projekt R'lyeh
Deltagere: Ingen GM's, 4 spillere

Af

✏️Jacob Schmidt-Madsen

Download

Zip Scenariet [dansk] (0,1 MB)

Foromtale

En kvinde er død. Hendes jordiske rester hviler på stenalteret i kapellet. Dette er vågenatten. En tid til at mindes fortiden og reflektere over fremtiden. I morgen sænkes hun i jorden, og da vil det være for sent at angre. Men er der overhovedet noget at angre?

Fire mørke skikkelser har trodset aftenregnen og vandrer nu den tunge vej gennem kirkegården. Kapellets portal lukker i bag dem. Ved hvert deres hjørne af dødslejet knæler de. Sammen men alene. I mørket får deres tanker og visioner liv.

Lad os alle bede ...

En kvinde er død.

Hendes jordiske rester hviler på stenalteret i kapellet. Dette er vågenatten - en tid til at mindes fortiden og reflektere over fremtiden. I morgen sænkes hun i jorden, og da vil det være for sent at angre. Fire mørke skikkelser har trodset aftenregnen og vandrer den tunge vej gennem kirkegården. Kapellets portal lukker i bag dem. Ved hver deres hjørne af dødslejet knæler de. I mørket får deres tanker og visioner liv. Lad os alle bede...

Et scenario for fire historiefortællere. I spiller uden spilleder og alt, hvad I behøver er lidt selvdisciplin og lysten til at fortælle.

Spillet på

Fastaval (1998)
IRIIB (1999)

Priser

Fastaval (1998)

Vinder, Publikumsprisen

LinksIndsend rettelser for denne side