Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Vågenat

Genre: Projekt R'lyeh
Teilnehmer: Kein Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Jacob Schmidt-Madsen

Herunterladen

Zip Szenario [Dänisch] (0,1 MB)

Beschreibung

En kvinde er død. Hendes jordiske rester hviler på stenalteret i kapellet. Dette er vågenatten. En tid til at mindes fortiden og reflektere over fremtiden. I morgen sænkes hun i jorden, og da vil det være for sent at angre. Men er der overhovedet noget at angre?

Fire mørke skikkelser har trodset aftenregnen og vandrer nu den tunge vej gennem kirkegården. Kapellets portal lukker i bag dem. Ved hvert deres hjørne af dødslejet knæler de. Sammen men alene. I mørket får deres tanker og visioner liv.

Lad os alle bede ...

En kvinde er død.

Hendes jordiske rester hviler på stenalteret i kapellet. Dette er vågenatten - en tid til at mindes fortiden og reflektere over fremtiden. I morgen sænkes hun i jorden, og da vil det være for sent at angre. Fire mørke skikkelser har trodset aftenregnen og vandrer den tunge vej gennem kirkegården. Kapellets portal lukker i bag dem. Ved hver deres hjørne af dødslejet knæler de. I mørket får deres tanker og visioner liv. Lad os alle bede...

Et scenario for fire historiefortællere. I spiller uden spilleder og alt, hvad I behøver er lidt selvdisciplin og lysten til at fortælle.

Hier gespielt worden

Fastaval (1998)
IRIIB (1999)

Preise

Fastaval (1998)

Gewinner, Publikumsprisen

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken