Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Hexenjäger I: Vampirjäger

Forside til Hexenjäger I: Vampirjäger

Genre: Action, Fantasy, Novellescenarie
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Martin Svendsen
✏️Johannes Busted Vestergaard
🎨Oliver Nøglebæk

Download

PDF Scenariet [dansk] (13,5 MB)

Foromtale

Dusørjægeren Wilhelmina Sparr strøg svovlstikken mod bordets fedtede kant, og tændte sin cigarillos med et dybt hiv. Pustede ud og lod røgen kravle ud under den bredskyggede hat.

“Hey Knytter Kurt! Jeg tror du hellere må pakke regnormen der ned i bukserne og liste hjem til det rottehul du kommer fra!”.

“Hvem helvede i satan er du? Og hvad bilder du dig”, Wilhelmina trykkede på aftrækkeren til armbrøsten, og så med et skævt smil Kurts forbløffede ansigtsudtryk, da pilen spiddede regnormen.

Hun skulle nok sørge for, at han aldrig skulle genere nogen igen. Hun tog knojernet på og rejste sig. Kurt skreg.

Hexenjäger I: Vampirjäger er et lille scenarie om 4 menneskers jagt på hævn over den vampyr der har taget det vigtigste fra dem. Det foregår i Warhammer, men bruger kort og kick ass beskrivelser i stedet for tegninger.

This Warhammer short story tells the tale of a group of Vampire hunters as their career takes them from the reeking sewers of Nuln to the decadent castles of the nobility. Will their hatred of the undead and their desire for vengeance be enough to see them through the fight?

Spillet på

Fastaval - Otto in Space (2020)
Viking-Con 39 (2020)

Priser

Fastaval - Otto in Space (2020)

Nomineret, Bedste Virkemidler
Af Martin Svendsen & Johannes Busted Vestergaard
Kortmekanikken er simpel, men har drama og potentiale nok til et helt liv. Den formår med stor elegance at indbefatte både de konkrete konflikter og et karrieresystem, således at virkemidlet rummer en oplevelse, der minder om kampagnespil i et novellescenarie.


Indsend rettelser for denne side