Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Jagten på Dræberelgen

Af

✏️Anne Lind Møller
✏️Rikke Munchkin Sørensen

Foromtale

Klokken var 5: thetid. Sherlock Moose satte sig til bords og kiggede i avisen, mens han puttede to stykker sukker og en smule citron i theen. Han nåede ikke længere end til forsiden, før han fandt en interessant artikel af Bertil F. Sandholm:

Dræberelgen slår til igen:
I nat er der sket endnu et forfærdeligt mord på en ung uskyldig elgko i vores ellers så fredelige by. Mordet minder i mistænkelig grad om det brutale mord der tidligere på året rystede os alle, og der kan ikke herske tvivl om, at det er den samme sindssyge morder, der har hærget i begge tilfælde. Politiet udtaler: "Det ønsker jeg ikke at udtale mig om." De står altså tydeligvis på bar bund i denne sag, hvilket er yderst betænkeligt når selveste vores liv står på spil! – For der kan ikke være tvivl om at morderen vil slå til igen!

"Hmm …" tænkte Sherlock Moose. "Det lyder som en sag for nogle klart tænkende Elge. Jeg må hellere tilkalde mine gode venner Mickey Moose og Billy the Calf – hans evner med skydevåben kunne vise sig brugbare … Billy og Mickey og et par stykker til … det må jeg tænke nærmere over"
Sherlock foldede avisen sammen og drak veltilfreds den sidste slurk the.

Spillet på

Krikkit Con V: Mac&Ronni (1999)


Indsend rettelser for denne side