Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Jagten på Dræberelgen

Von

✏️Anne Lind Møller
✏️Rikke Munchkin Sørensen

Beschreibung

Klokken var 5: thetid. Sherlock Moose satte sig til bords og kiggede i avisen, mens han puttede to stykker sukker og en smule citron i theen. Han nåede ikke længere end til forsiden, før han fandt en interessant artikel af Bertil F. Sandholm:

Dræberelgen slår til igen:
I nat er der sket endnu et forfærdeligt mord på en ung uskyldig elgko i vores ellers så fredelige by. Mordet minder i mistænkelig grad om det brutale mord der tidligere på året rystede os alle, og der kan ikke herske tvivl om, at det er den samme sindssyge morder, der har hærget i begge tilfælde. Politiet udtaler: "Det ønsker jeg ikke at udtale mig om." De står altså tydeligvis på bar bund i denne sag, hvilket er yderst betænkeligt når selveste vores liv står på spil! – For der kan ikke være tvivl om at morderen vil slå til igen!

"Hmm …" tænkte Sherlock Moose. "Det lyder som en sag for nogle klart tænkende Elge. Jeg må hellere tilkalde mine gode venner Mickey Moose og Billy the Calf – hans evner med skydevåben kunne vise sig brugbare … Billy og Mickey og et par stykker til … det må jeg tænke nærmere over"
Sherlock foldede avisen sammen og drak veltilfreds den sidste slurk the.

Hier gespielt worden

Krikkit Con V: Mac&Ronni (1999)


Korrektionen für diese Seite einschicken