Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Forden

System: Systemløst

Af

✏️Karsten Lorenzen
✏️Søren Jais Ryttersgaard

Foromtale

Jens Ejnar kiggede rundt i bilen, en ny Ford Mondeo.

Andreas sad bag rattet, og virkede fuldstændig upåvirket af det der lige var sket. Den lille præste-dengse til Christian og Jens Ejnars kusine Maria sad på bagsædet og prøvede at trøste Leila, der var fuldstændig ude af den. Han selv sad på passager sædet.

”SÅ HOLD DOG DIN KÆFT” råbte Jens Ejnar af hende. Det kunne godt være at hun så godt ud, men hun behøvede da ikke at tage sådan på vej over det der var sket.

Hvis han så bare kunne få lidt fred til at samle tankerne, men det var ikke let i al den larm. Leilas hulken, Christian og Marias trøstende ord og så den evindelige hvinen fra dækkene når Andreas tog endnu et hjørne for hurtigt. Hvordan helvede var han dog landet i al det her. Selv om han var sej, var han dog bare en bonde fra Lolland.

Det hele var startet da han og Maria havde besluttet sig til at gå en tur i byen. Han havde boet hos hende de sidste par dage mens han havde været i København. De havde været rundt på nogle forskellige cafeer og diskoteker, og var på et eller andet tidspunkt stødt ind i Andreas og hans babe af en kæreste, Leila.

Leila havde en inviteret Christian til at følges med dem, og så havde de bare festet. Berusede og i godt humør, havde der ikke været langt fra ord til handling, da Andreas havde foreslået at de skulle prøve at stjæle en bil. Det var da også gået meget godt, indtil de havde startet den. Så var han dukket op. Den største biker Jens Ejnar nogensinde havde set. Bikeren trak sin pistol, og i det han sigtede havde Andreas speedet op, og ramt ham med siden af bilen, Leila havde fået et sammenbrud og de var stukket af i bilen.

Spillet på

Viking-Con 20 (2001)


Indsend rettelser for denne side