Alexandria

Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Forden

System: Systemløst

Von

✏️Karsten Lorenzen
✏️Søren Jais Ryttersgaard

Beschreibung

Jens Ejnar kiggede rundt i bilen, en ny Ford Mondeo.

Andreas sad bag rattet, og virkede fuldstændig upåvirket af det der lige var sket. Den lille præste-dengse til Christian og Jens Ejnars kusine Maria sad på bagsædet og prøvede at trøste Leila, der var fuldstændig ude af den. Han selv sad på passager sædet.

”SÅ HOLD DOG DIN KÆFT” råbte Jens Ejnar af hende. Det kunne godt være at hun så godt ud, men hun behøvede da ikke at tage sådan på vej over det der var sket.

Hvis han så bare kunne få lidt fred til at samle tankerne, men det var ikke let i al den larm. Leilas hulken, Christian og Marias trøstende ord og så den evindelige hvinen fra dækkene når Andreas tog endnu et hjørne for hurtigt. Hvordan helvede var han dog landet i al det her. Selv om han var sej, var han dog bare en bonde fra Lolland.

Det hele var startet da han og Maria havde besluttet sig til at gå en tur i byen. Han havde boet hos hende de sidste par dage mens han havde været i København. De havde været rundt på nogle forskellige cafeer og diskoteker, og var på et eller andet tidspunkt stødt ind i Andreas og hans babe af en kæreste, Leila.

Leila havde en inviteret Christian til at følges med dem, og så havde de bare festet. Berusede og i godt humør, havde der ikke været langt fra ord til handling, da Andreas havde foreslået at de skulle prøve at stjæle en bil. Det var da også gået meget godt, indtil de havde startet den. Så var han dukket op. Den største biker Jens Ejnar nogensinde havde set. Bikeren trak sin pistol, og i det han sigtede havde Andreas speedet op, og ramt ham med siden af bilen, Leila havde fået et sammenbrud og de var stukket af i bilen.

Hier gespielt worden

Viking-Con 20 (2001)


Korrektionen für diese Seite einschicken