Alexandria

Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Imperium mk. 2

Af

✏️Just Kjærgaard Pedersen

Foromtale

I et stort kejserdømme har man et problem: Kejserens helbred er skrantende og hans død kan forventes inden årets udgang, men hvem skal efterfølge ham?

I dette middelalderlige miljø har man ikke nogen kvaler ved at løse problemerne på den rå måde - udryd fjenderne og tving vennerne på plads! Når 30 lensrådsmedlemmer skal kæmpe indbyrdes om den eftertragtede titel som kejser, er det jo kun naturligt, at der er nogen, som skrider i svinget (dvs. bliver snigmyrdet).

Landet består af nogle mindre baronier og grevskaber, og alle disse adelsmænd strides om den eftertragtede titel. De forskellige kirker håber dog på indflydelse, så netop deres tro bliver statsreligion. Og så er der jo grænsestridighederne... og pirater... og fremmede lejesoldater... og...?

Imperium er et strategi-/live-rollespil, som har været kørt på Viking-Con i 1994, og vi har revideret og strømlinet spillet. Plottet er nyt, systemet (næsten) det samme. Omtrent 30 personer kæmper indbyrdes om posten som den nye kejser, og kampen vil blive (viser erfaringerne) meget hård.

Reglerne vil blive forklaret, og det der lægges vægt på er selv rollespillet.

Spillet på

X-CON (1995)

TriviaIndsend rettelser for denne side