Alexandria

Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Imperium

System: LARP

Af

✏️Just Kjærgaard Pedersen

Foromtale

Imperium foregår i et middelalderagtigt imperium, der er opdelt i en række len. Året er 1478 e.IG (efter Imperiets Grundlæggelse).

Imperiet har nu i halvandet årtusind sikret orden i den gamle verden. Lige fra de ældste tider, da Imperiet blev grundlagt, igennem det store skisma i Sol-kirken, til kroningen af den nuværende kejser Maximilian Dachs II, har Imperiet overlevet.

Fra de vindblæste Burdiga øer i det høje nord, til Jharkands uendelige ørken, fra Barinovs uendelige sletter til Heiklands vajende kornmarker, har kejserens hære holdt freden ved lige. Imperiet står støt mod den ydre fjende. Men hvad med den indre fjende?

Kejseren har ikke vist sig offentligt eller på lensrådsmøderne i snart fire år. Nogle lensherrer er begyndt at genoptage gamle fejder, andre har erhvervet land uden for Imperiets grænser. Mens den hellige Sol-kirke og den reformerede Sol-kirke slås indbyrdes, breder Stjernernes kult sin lære. Kejserrigets overlevelse er for første gang i årtusinder usikker.

Hver person overtager rollen som en lensherre eller en anden vigtig person i Imperiet. Imperium kører i en slags runder af variabel længde og kan betegnes som værende et kryds mellem et strategispil og et LARP (Live Action Role Playing).

Spillet på

Viking-Con 13 (1994)


Indsend rettelser for denne side