Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Bolvaerk

System: LARP
Genre: Gyser
Deltagere: 75 spillere, Heraf 31 NPC'er

Arrangeret af

Rollespilsfabrikken

Af

ArrangørSøren Lyng Ebbehøj
ArrangørKasper Friis Hansen
ArrangørAnders Rasmussen

Foromtale

Dette er historien om alle kriges rædsler.

Hvornår disse begivenheder fandt sted er ingen længere sikre på, og det er heller ikke vigtigt.
Om historien fandt sted i middelalderens mørke, eller verdenskrigens skyttegrave spiller ingen rolle.
Historierne fortælles fra hver eneste krig verden nogensinde har set.

Historierne om Gruen, Kulden og Fortvivlelsen, der æder de stolteste krigere, og sender dem i de navnløses grav, fjernt fra alting.

Denne historie udspilledes en gang i Danmarks spæde, mørke middelalder. Præcis hvor og under hvilken konge, er for længst glemt. Navnene er ikke de samme, som da historien blev til, og måske var der aldrig nogen krig.

Krigen – den eneste konstant i nordboernes mørke dagligdag var forandret. Denne krig var hårdere, og værre end de tidligere. Den bevægede sig så hurtigt frem, at fjendens massegrave aldrig blev kastet til, og flammerne i landsbyerne aldrig slukket. Og kornet rådnede på akset mens kæmperne strædes, og folket var træt, og hungrede efter fred.

Også i denne krig var fjenden monstre. De dræbte børnene og sprættede kvinderne op. De gjorde de mest forfærdelige ting, for sådan er fjenden i alle krige. Men her efterlod de ligene og børnene som beviser.

I den egn af landet, var det snart en sommer siden, at krigen trak sit blodige spor, og børnenes forgrædte ansigter var netop igen begyndt at le.
Og efterårets farver klædte den døende skov.

Skoven – den anden verden. Dér hvor kun tåber og hekse færdedes om natten, dér hvor der bag hvert træ lurede farer af både denne og en anden og mørkere verden.

Da gik Jarlens bud endnu engang til landsbyerne, og mændene efterlod kvinder og børn for at afvise fjenden der nu var tilbage.
Landsbyerne affolkedes endnu en gang, og de efterladte rykkede sammen om ilden da den truende skov rykkede tættere på.
Jarlens yderste udpost, Skovfortet, er belejret. Fædre og brødre, døtre og mødre samles for at løfte belejringen og bringe freden tilbage til den lille krog af det krigsramte land.
Historien om Skovfortet og de kæmper der faldt, er ikke altid den samme. Den er fortalt før og bliver fortalt igen. Den evindelige historie om fædre og sønner der aldrig blev helte, hvis navne blev glemt.
For Krigen dør aldrig, og Døden taber aldrig.
Dette er historien om Gruen og Døden.
Velkommen til ”Bolvaerk”

Afviklinger

3. - 5. oktober 2008, Gl. Grønholt Vang, Fredensborg, Danmark

LinksIndsend rettelser for denne side