Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Metro Mess

Forside til Metro Mess

(AKA: New Metro)

Deltagere: 2-4 spillere, bedst med 4

Af

DesignerJeppe Norsker

Foromtale

I Metro Mess styrer du et tog gennem en underjordisk bane, ved at ændre sporskifter. Kommer dit tog først frem, vinder du spillet. Kan du lide udfordrende, hurtige og lettilgængelige brætspil, så er Metro Mess noget for dig.

Et metrobyggeri er gået skævt. Stationerne er forbundet af et virvar af skinner, og togenes navigationssystem er endnu ikke klar. Alle sporskifter styres manuelt. Du sidder i det centrale kontrolrum og er ansvarlig for et tog. Kommer dit tog hurtigere frem end de andres, vinder du spillet.
Metro Mess handler om at finde de bedste ruter og indstille sporskifterne til egen fordel. Det lyder nemt, men der skal improviseres hurtigt, når tingene ikke går som planlagt.
Banen sammensættes tilfældigt før start, hvilket giver mere end 6.000 mulige kombinationer.
Reglerne kan forklares på få minutter, og spillet er let at gå til. Du kan læse regler og flere detaljer om spillet på www.norskergames.com
Spillet henter inspiration og stemning fra Roborally, Ricochet Robots og Tsuro.

Blev først annonceret under navnet New Metro.

Spillet på

Fastaval (2014)

Priser

Fastaval (2014)

Nomineret, Bedste Brætspil
Uret tikker og metro-toget buldrer af sted. Kan du nå at skifte sporene og guide dit tog ind foran de andre, så dine passagerer når hurtigere frem?

Metro Mess er et humoristisk billede på det kaos, der kan opstå på spornettet, når for mange sporskiftere slås om at få deres tog frem, før de andre. I Metro Mess gælder det om at holde tungen i lige i munden, mens du planlægger ruten på en bane, hvor sporene konstant ændrer sig, og du har stadig færre sekunder tilbage af din planlægning.

Metro Mess nomineres for sit let tilgængelige spil, der rummer mange hovedbrud, men spillets klare sprog gør det let at kaste sig over udfordringen.

”Hvem har flyttet rundt på skinnerne!? Der sku’ mit tog ikke hen!”

Trivia

LinksIndsend rettelser for denne side