Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Narzula City Noir

Forside til Narzula City Noir

System: Hjemmelavet
Genre: Fantasy
Deltagere: 1 GM, 3 spillere

Af

✏️Johannes Busted Vestergaard

Download

PDF Synopsis [dansk] (0,3 MB)
PDF Scenariet [dansk] (2,3 MB)
PDF Scenariet - spillermateriale [dansk] (6,7 MB)

Foromtale

I en af Narzula Citys mørke baggårde sker der et mordtyveri. To fordunkne mordere finder 30 sølvmønter på deres ofte. Mønterne brænder i deres lommer, de skal ud og bruges på sprit, damer og præster. Pengene skal spilles op i en brun gullige spillebule og stjæles af en lommetyv i et uopmærksomt øjeblik. Her starter vores fortælling. Det er historien om 30 sølvmønter der går fra hånd til hånd, fra lykkeridere til ludere og lommetyve.

Som spiller spiller du de bipersoner som sølvmønterne møder i deres rejse igennem en slidt metropol. Vi møder en falsk præst, en deserteret gorillasoldater, en selvretfærdig byvagt og andre skumle skæbner. Møder du en skæbne vis som du ønsker at udforske, så vælger du ham og spiller hans fortælling. Her starter din historie. Narzula City Noir er et ensemble spil, hvor spillerne jammer sig frem til hovedpersonerne og deres historier.

Der er et simpelt system, en røvfed setting og en spilleder der hjælper dig til at skabe god fantasy noir.

Spillet på

Fastaval (2014)

Priser

Fastaval (2014)

Nomineret, Juryens Specialpris
Narzula City Noir er et scenarie med en mission: Det vil ganske enkelt lære spillerne at fortælle en god historie. Til hjælp får de en setting, som det klør i fingrene for at gå på opdagelse i, og en mekanik, der lader spillerne zoome ind og ud mellem historier, mens natten går.


Indsend rettelser for denne side