Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Villa Clichélla

Forside til Villa Clichélla

System: Hjemmelavet
Genre: Gyser, Komedie
Deltagere: 2 GM's, 5-7 spillere

Af

✏️Milton Felice Brambati Lund
✏️Anders Bo Skov
🎨Emilie Sohl Lausen
🎨Majbritt List-Jensen

Download

PDF Scenariet [dansk] (3,8 MB)

Foromtale

”En gruppe mennesker mødes, tilsyneladende grundet skæbnens tilfældige spil og tilbringer natten i et forladt hus, men huset har en mørk hemmelighed... vil de overleve natten eller vil husets onde kræfter sejre?”

”En spændende og original gyserhistorie der henter sin inspiration fra nyskabende og revolutionerende mesterværker som Scream 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10... og Halloween 1-48 samt remakes af japanske film”

Synes du også overdrevne dødsfald, afhuggede lemmer og blod er sjovt? Griner du når gysergenren er ved at kvæles i sin egen plathed? Så er Villa Clichélla scenariet for dig! En hyldest – og en satire, over gyser-genrens mange klicheer. Død, sex og splat møder makaber humor når cheerleaderen, den nørd-tævende quarterback, ”token black guy”og andet godt mødes i et forladt hus. Gysergenrens klicheer bliver åbenbaret og udfordret med et glimt i øjet, i takt med at bodycounten stiger og blodet flyder.

Spillet på

Testafvikling LepreCon2 (2010)
Fastaval (2010)

Priser

Fastaval (2010)

Nomineret, Bedste Roller
Skarpe klichéer lægger op til medrivende rollespil, der passer perfekt til scenariets præmis. Haglskuddet af roller omkommer på passende blodig vis hvad end det er rollespilleren på afveje, den hjernetomme cheerleader eller the token black guy.

TriviaIndsend rettelser for denne side