Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

K3M1

Forside til K3M1

(AKA: Kemi)

System: Hjemmelavet
Genre: Komedie
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Mike Ditlevsen
✏️Morten Jaeger
✏️Jeppe Norsker

Download

Zip Scenariet (2,1 MB)

Foromtale

K3M1 handler om Daniel, som er en succesrig ung modefotograf i starten af 30’erne. Han har sit eget fotostudie og elsker sin kæreste Helle, som han bor sammen med. Forholdet er kørt lidt fast, men kærligheden er der stadig.

Han elsker imidlertid også Solvej, som han kender tilbage fra gymnasietiden. Og Lina, den unge model, som har meget mere end sin lækre krop at tilbyde. Det er jo ikke, fordi Daniel synes, at det er en optimal situation. Det er meget stressende at holde styr på aftalerne, så pigerne ikke fatter mistanke til hinanden. Han vil gerne komme til en afklaring og diskret afslutte forholdet til to af pigerne, men det er svært – ja nærmest umuligt. Han elsker jo dem alle inderligt.

Scenariets roller består af de tre kvinder og tre gange Daniel, alt efter hvem han er sammen med i scenerne. De øvrige bipersoner, som optræder i scenerne, styres også af spillerne. Systemet er meget simpelt og bliver forklaret ved spillets start. Der er ingen fysisk kontakt eller direkte erotiske scener i spillet.

Spillet på

Fastaval (2008)

Priser

Fastaval (2008)

Nomineret, Bedste Scenarie [+]
Nomineret, Bedste Fortælling [+]
Nomineret, Bedste Virkemidler [+]
Nomineret, Bedste Formidling [+]

TriviaIndsend rettelser for denne side