Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Varmt bly og knuste hjerter

Forside til Varmt bly og knuste hjerter

System: Basic Roleplaying
Genre: Komedie
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Jesper Stein Sandal
🎨Daniel Benjamin Bjørn Clausen (Fotos)
🎨Stefan Dahlsgaard (Fotos)
🎨Jesper Stein Sandal (Fotos)

Download

PDF Scenariet [dansk] (2,8 MB)

Foromtale

I årevis har skolekomedien på Krampenborg Gymnasium ikke handlet om talent. For succesen er sikker hvert år, hvis stjernerne er populære i forvejen. Og de populære elever sælger billetter i spandevis. Men hvem gider se skolens tabere folde sig ud på de skrå brædder?

Skolekomedien er Krampenborg Gymnasiums største reklamesøjle. Derfor var det ikke underligt, at rektor i spidsen for lærerne blankt afviste, at liverollespilsforeningen Blodrød Nat måtte afholde deres scenarie "Orker dør ved daggry - igen og igen IV" på gymnasiet denne weekend. Der skulle jo holdes afsluttende prøver på skolekomedien. Dét var dråben for 6 elever. Nu var det på tide at vise, hvilket stof Krampenborg Gymnasiums nørder var gjort af.

Kære hovedrolleindehaver!

I denne weekend afholder vi de sidste prøver inden den store premiere på fredag. Derfor vil vi gerne se dig på lørdag kl. 10:30 i gymnasiets musiklokale. Tag din sovepose med for vi overnatter på skolen. Husk at medbringe en solid madpakke til frokosten - og selvfølgelig dit gode humør!

Med venlig hilsen

Gudrun Kjær Madsen
Instruktør

"Varmt bly og knuste hjerter" er din chance for et nostalgisk gensyn med gymnasietiden. En kærlig skildring af de store øjeblikke i teenagerens liv. Selvfølgelig ikke uden et glimt i øjet! Du har nu muligheden for endelig at få dit comeback som stjerne i årets skolekomedie "Varmt bly og knuste hjerter" på Krampenborg Gymnasium.

Spillet på

Fastaval (2000)
Viking-Con 19 (2000)

Priser

Fastaval (2000)

Nomineret, Bedste Redigering


Indsend rettelser for denne side