Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Varmt bly og knuste hjerter

Vorderseite für Varmt bly og knuste hjerter

System: Basic Roleplaying
Genre: Komedie
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Jesper Stein Sandal
🎨Daniel Benjamin Bjørn Clausen (Fotos)
🎨Stefan Dahlsgaard (Fotos)
🎨Jesper Stein Sandal (Fotos)

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (2,8 MB)

Beschreibung

I årevis har skolekomedien på Krampenborg Gymnasium ikke handlet om talent. For succesen er sikker hvert år, hvis stjernerne er populære i forvejen. Og de populære elever sælger billetter i spandevis. Men hvem gider se skolens tabere folde sig ud på de skrå brædder?

Skolekomedien er Krampenborg Gymnasiums største reklamesøjle. Derfor var det ikke underligt, at rektor i spidsen for lærerne blankt afviste, at liverollespilsforeningen Blodrød Nat måtte afholde deres scenarie "Orker dør ved daggry - igen og igen IV" på gymnasiet denne weekend. Der skulle jo holdes afsluttende prøver på skolekomedien. Dét var dråben for 6 elever. Nu var det på tide at vise, hvilket stof Krampenborg Gymnasiums nørder var gjort af.

Kære hovedrolleindehaver!

I denne weekend afholder vi de sidste prøver inden den store premiere på fredag. Derfor vil vi gerne se dig på lørdag kl. 10:30 i gymnasiets musiklokale. Tag din sovepose med for vi overnatter på skolen. Husk at medbringe en solid madpakke til frokosten - og selvfølgelig dit gode humør!

Med venlig hilsen

Gudrun Kjær Madsen
Instruktør

"Varmt bly og knuste hjerter" er din chance for et nostalgisk gensyn med gymnasietiden. En kærlig skildring af de store øjeblikke i teenagerens liv. Selvfølgelig ikke uden et glimt i øjet! Du har nu muligheden for endelig at få dit comeback som stjerne i årets skolekomedie "Varmt bly og knuste hjerter" på Krampenborg Gymnasium.

Hier gespielt worden

Fastaval (2000)
Viking-Con 19 (2000)

Preise

Fastaval (2000)

Nominiert, Bedste Redigering


Korrektionen für diese Seite einschicken