Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Nazisatankirkekrig

System: Systemløst
Genre: Komedie

Af

✏️Benjamin S. Jørgensen
✏️Sune Terkelsen

Foromtale

Vi har fået et eksklusivt interview med guitaristen fra Ancient Malice, der iøvrigt spiller en af hovedrollerne i det nye danske succes-scenarie, NaziSatanKirkeKrig, Lasse "Lord Azag-Thoth" Clausen:
I: Hvad er baggrunden for NaziSatanKirkeKrig?
A: Det er faktisk et godt spørgsmål. Efter kassesuccesen Hvide Sande 666 ville forfatteren gerne skrive flere lignende scenarier, både for at udbrede kendskabet til black metal og for at samle nogle løse ender, HS666 lagde op til.
Han allierede sig desuden med en nær ven, som bistod i hele forløbet. Man kan faktisk sige, at NSKK er et fællesprojekt for dem.

I: Jeg forstår at Ancient Malice og Forbandet er reelt eksisterende bands, men hvor stor del af scenariet kan egentlig betegnes som realisme?
A: Tjaaehh... Det er faktisk et godt spørgsmål. Selvom der er visse elementer af scenariet, der er helt hen i vejret og ganske urealistiske, beholder scenariet langt hen ad vejen en jordnær historie.
Det skal dog siges, at Ancient Malice som det optræder i scenariet ikke er identisk med virkelighedens band. Vi er meget klogere! Haha.

I: Kunne du leve dig ind i din rolle?
A: Indlevelse? Indlevelse? Hvis jeg ville have indlevelse, hvorfor FANDEN skulle jeg så spille black metal scenarier? Jeg vil have humor!
Jeg vil nu gerne indrømme, at scenariet lægger op til mere rollespil end 1'eren gjorde. Men humoren er stadig i centrum.

I: Hvad betyder scenariet for dig?
A: Øhh... Det ved jeg sgu ikke... Reklame, tror jeg!

I: Okay. Forventer du så at få tilbudt roller i andre scenarier efter dette gennembrud?
A: Ja, det gør jeg faktisk! Jeg har allerede fået tilbudt at medvirke som biperson i endnu et scenarie, der vidst handler om gamle mænd. Hovedroller ved jeg ikke med, men det vil tiden vise. Jeg kunne godt tænke mig en dag at optræde i et prisvindende scenarie, men humorgenren er meget overset i det danske rollespilsmiljø.

I: Scenariet virker lidt til at have et lidt tyndt plot, tror du at det vil blive en lige så stor succes som Hvide Sande 666 eller bliver det bare en tynd 2'er?
A: For det første er det jo en uafhængig 2'er, så den kan sagtens spilles uden kendskab til HS666.
Derudover er det ikke plottet der bærer scenariet - det er alle de små sjove episoder hen ad vejen! Som i god humor er plottet selvfølgelig vigtigt, men ikke altoverskyggende.

I: Hvad er dit egentlige forhold til kristne, sådan i virkeligheden?
A: Lad os ikke spilde tiden med at tale om kristne.

I: Hvordan var dit arbejde med forfatterne? Var de åbne overfor inputs eller gennemførte de plottet pavestil (enevældigt)?
A:Jaeh... Nu er jeg jo en fiktiv person, så antallet af inputs fra min side er noget begrænset. Dog ved jeg, at de begge har haft snablen dybt i mjødhornet under tilblivelsen af scenariet, og jo fuldere folk bliver, jo oftere lytter de til stemmerne i deres hoveder. Så muligvis har min indflydelse gjort sig gældende alligevel...

I: Sidst, men ikke mindst; Tror du, at der er en 3'er på vej?
A: Ja, det tror jeg helt bestemt. Jeg tror bare, at forfatterne måske vil forsøge at skildre en anden tilgangsvinkel til hele det her black metal-fænomen... Det er i hvert fald hvad jeg har hørt dem sige...

Spillet på

Orf (2006)

TriviaIndsend rettelser for denne side