Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Tre Brødre

Forside til Tre Brødre

System: Warhammer Fantasy Roleplay 2nd. edition
Genre: Fantasy, Intrige
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Stefan Skriver Lægteskov

Download

PDF Scenariet [dansk] (1,5 MB)
PDF Spilpersoner [dansk] (1 MB)

Foromtale

Hjem kære hjem, tja det var vel sandt for nogen. For ham var det en forbandelse der hvilede over hans liv. Hans mænd talte altid om hvad de ville gøre når de havde tjent nok penge og kunne opgive livet som lejesoldat. Købe et landsted eller en kro, slå sig ned og få en familie. For ham var det omvendt han havde opgivet det liv, var blevet lejesoldat og havde prøvet at komme så langt væk fra hjemme som muligt. Men nu var han her igen, Han kiggede op på sit fødested, i skumringen med regnen silende ned virkede slottet ikke specielt indbydende, Dets siluet på toppen af bakken lyst op bagfra af et underligt gult skær.
”Op med humøret brormand!”
Wilhelm kom ridende op på siden af ham,
”Så slemt bliver det heller ikke, jeg er sikker på Sigmund bliver glad for at se dig igen, det er trods alt så længe siden nu ikke?”
”Du er trods alt hans bror og før eller siden bliver i nødt til at snakke sammen igen.”
”He, og hvis det er han stadig er sur har du hele dit lejekompani du kan gemme dig bagved ikke?”
Han kiggede surt på sin storebror, hans munterhed smittede ikke af. Men det var måske på tide at få lagt fortiden bag sig, hvem ved, måske kunne det endda være at han kunne få sit hjem tilbage.
”Baah Wilhelm, det er nemt nok at gøre nar, men det her var din ide, så det kan være jeg gemmer mig bagved dig istedet, så kan vi se hvor meget jeres tvillingebånd kan holde til!”
”Så så brormand, nu ikke så muggen, når dig og dine mænd har fået hakket jer igennem de udøde kan i tage afsted når som helst, hvis det er, er det højst et par dage vi snakker om, så kan du stikke af igen ikke?”
Han fnyste og red op for enden af kolonnen, tja et par dage, og så videre igen. Det var ikke de udøde han var bange for, dem havde han kæmpet imod utallige gange, det var familiegenforeningen der bekymrede ham.

Spillet på

Vintersol (2006)
Fastaval (2006)

Priser

Vintersol (2006)

Vinder, Vintersolprisen

TriviaIndsend rettelser for denne side